23 Eylül 2010 Perşembe

Koy göte Rahman gitsin

Bugün birrrkez daha imana gelmiş bulunmaktayız AKDlen. Küfür etmeme kararı aldık. Kararıma sadık kalıyorum küfür etmiyorum, yazıyorum.
Şimdi iyi güzel cici bici olalım küfür etmeyelim. Dedikoduda yapmıyalım. Başkalarınıda eleştirmeyelim. Böyle ütopik bir kişiliğe bürünelim. Ders çalışalım test çözelim koyun olalım ilkokul çocuğu muamelesi yapıldığında başımızı eğelim hatta saçlarımızı örelim.
amaaa abi ortam orospularına, ölümüne yavşaklara, dibine kadar amelelere, en Sınırsızından mallarada kafam girsin.
Koy göte rahman gitsin (bunu rahvan olduğunu biliyorum ama rahman demeyi seviyorum. özgür oluyorum seçimimi yapıyorum. kendimi seviyorum. öperim. ) diyorum bunlardan vazgeçiyorum.
Ne uğruna?
yaşıycaksam eğer yaşadığıma değicek biri gibi olmak için.
peki Kafi kim?
Bastırılmış hayatın, duyguların ve kısıtlanmış hayallerin sınırsız konuşan ağzı.
Öperim .

Dünse berbat bir sıkılma vardı içimde anlatamıycağım derecede. Sebepse yaklaşık bir senedir hiç çıkarmdığım yüzüğümü lise görünümlü ilkokulda hocalardan birine kaptırmamak için çıkarmamdı. Ne taşıysa artık zaten depresyonda olduğum bir dönemde rahatlatsın diye biri vermişti. Ve cidden takmayınca çoook sinirli oluyorum. Annemi deli edip kardeşimin ağzına sıçtıktan ve küçük çapta bir sinir krizi geçirdikten sonra annem uyuz olsun diye yatağıma gittim amacım 1 saat falan uyumaktı gelgelelimki saat 19.30 olmasına rağmen kolumu bile kaldıramıyordum. 6 saat kesintisiz uykunun ardından dün bütün gece ayaktaydım 2 3 saatlik uykuyla duruyorum şuan.
Bünyemede sıçtım tam oldu .
Akd nin de yurttan bu haftasonu eve gelmesi beni dehşet mutlu etti şu an . Yüzüğümde boynumda yani sinirli değilim.
şimdi gidicem kendime Kahve yapıcam sonra ben var ya ders çalışıcam.
Öperim .

1 yorum: