11 Eylül 2010 Cumartesi

Ben var ya !



Neden seviyim ki insanları ? Ne verdiler bana ? Neyi sırf bei düşünerek yaptılar ? Onları sevmem neden umurlarında ? 
Ben kimseyi sevmiyorum. 
Ben ne olduğumun farkındayım cehennemde yaşıyorum farkındayım . benim içimde cennet falan yok . Mutlu olduğun yer cennetinmiş yiyorlar oğlum bizi. Cennet mennet yok arıyorum ben herşeyi yaptım bulmak için. Hayvan sevdim lan ısırdı. İnsan sevdim ağzıma sıçtı. yedim içtim siktim konuştum sustum herşeyi yaptım. şu hayatta yemediğim bok kalmadı. Cennet falan yok oğlum . yiyorlar bizi. 
mutlu olmak diye birşeyde yok. Zaaflarım var. Seviyorum lan onları. Onlar sayesinde insan olabiliyorum. Ben anormal derecede güçlü olmak istemiyorum ki. Ben öyle herkesin sevgilisi olmak istemiyorum ki. Ben öyle her yakışıklı benim olsunda istemiyorum. Bi tane olsun benim olsun da demiyorum oğlum ben sevgili de istemiyorum. Ne istediğime anında karar veriyorum ben. o anda yapıyorum. Ben canım ne isterse onu yapıyorum. Siktiriboktan hırslar uğruna ruhumun keyfinden olmaya niyetim yok. Siktiriboktan insanlar uğrunada !! 
sıçıcam sikicem ölümüne yaşıycam canım ne istiyosa onu yapıcam uzun planlar yapmıycam hayal kurmuycam kurarsamda olabilitesi yüksek derecede düşük hayaller kurucam şarkı söyliycem serdar ortaç dinliycem 20 kilo vericem topuklu ayakkabı giymiycem Solculardan nefret edicem Kroları koruycam apaçilerden korkucam 
Ben var ya ! Canım ne istiyorsa onu yapıcam. 
Şimdi zıbarmak istiyorum. 
Siktirolupgidiyorum

Kafi

2 yorum: