5 Şubat 2011 Cumartesi

Başlıksız Yazı


Hayır Akd hanım otursun evinde yünlü çoraplarıyla yayılsın denemesini çözsün fatmagülünü izlesin bende burda otırıyım durum değerlendirmesi yazıyım. Sorun var mı. yok mutluyuz.
Uzun zaman olmuş yazmıyalı malum össus mod dersaneye gidiyoruz okula gidiyoruz ders çalışmaya alışıyoruz arada çalışıyoruz arada sıçıyoruz yetmiyor sıvıyoruz falan. Çok atraksyonlu bir hayatımız var son zamanlarda. Hayatım demiyorum hayatımız diyorum anasını satıyım her bir bokumuz aynı zaten. Bir ayrılamadık birbirimizden. 2 günlük lütuf olan tatilde ayrı kaldık ama bak hiç özlemedim bak Akdyi .
2 gündede hiç mi bir şey olmaz kardeşim. olmadı valla. hayır ne olabilirse android gibi evde oturup ders çalıştım desem yalan olur mal gibi evde oturup bollywood izledim.
Oh misss gibiydi. Ahh  Hrithik Roshanın kasları. Ah o kaslarıııı aaaaahhh. O kasları o gülüşü izledikten sonra o piskolojiyle kimse benden fizik çalışmamı beklemesin . O fizik kurallarına aykırı. Kimya kurallarınada aykırı. Biyoloji kurallarınada ki biz onunla aynı dünyada yaşıyor ayn şekilde nefes alıyor olamayız. Olamayız yani. Mantık dışı.

şimdi Hrithik dedikten sonra kimse benden bu yazıyı mantıklı bir şekilde bitirmemide beklmesin. Ah hrithik ahh . Bu yazıyı sonuna kadar okuma sabrını göstermiş insan. O sen oluyorsun. Guzarishi izle bebeğim. Hak vericeksin.
Öperim

2 yorum: